COFFEE JEANS

Тот кто занимается обжариванием кофе, должен делать свое дело не только со всем большим  знанием и умением, но с любовью и преданностью…

Телефоны

+380 44 405 64 62
+380 67 506 08 42

 

БЛОГ

Сифон

Самий видовищний метод приготування. Сифон дуже схожий на апарат хіміка для лабораторних робіт. Встановлюється штатив, колба, на колбі ємність для води, під низ ставиться спиртівка, знизу наливається в колбу вода, зверху встановлюється паперовий фільтр, туди засипається кава.

Спиртівку підпалюють, і вона починає підігрівати колбу. Вода випаровується, проникає у верхній фільтр, кава починає промокати і потім поступово стікає вниз в ту ж колбу, де була вода. Сифон часто встановлювали в барах і готували прямо за столом у гостя. Кава готується в сифоні близько 5 хвилин. Як і в кемексе, на 360 мл потрібно 25 грам кави середнього помелу.

 

НАЙБІЛЬШ ПОПУЛЯРНІ СОРТИ