COFFEE JEANS

Тот кто занимается обжариванием кофе, должен делать свое дело не только со всем большим  знанием и умением, но с любовью и преданностью…

Телефон

095‎‎0782345

 

БЛОГ

Сифон

Самий видовищний метод приготування. Сифон дуже схожий на апарат хіміка для лабораторних робіт. Встановлюється штатив, колба, на колбі ємність для води, під низ ставиться спиртівка, знизу наливається в колбу вода, зверху встановлюється паперовий фільтр, туди засипається кава.

Спиртівку підпалюють, і вона починає підігрівати колбу. Вода випаровується, проникає у верхній фільтр, кава починає промокати і потім поступово стікає вниз в ту ж колбу, де була вода. Сифон часто встановлювали в барах і готували прямо за столом у гостя. Кава готується в сифоні близько 5 хвилин. Як і в кемексе, на 360 мл потрібно 25 грам кави середнього помелу.

 

НАЙБІЛЬШ ПОПУЛЯРНІ СОРТИ