COFFEE JEANS

Тот кто занимается обжариванием кофе, должен делать свое дело не только со всем большим  знанием и умением, но с любовью и преданностью…

Телефоны

+380 44 405 64 62
+380 67 506 08 42

 

БЛОГ

Coffee Jeans / Без рубрики  / Фільтр-метод або краплинний спосіб

Фільтр-метод або краплинний спосіб

Це, мабуть, самий знайомий всім і один з найпопулярніших в світі способів приготування кави. Він більше поширений на заході, зокрема, в США. Суть проста: в фільтр засипається кава, куди потім постійно подається тонка цівка (краплі) води, яка поступово вимиває з меленої кави всі компоненти. Всі бачили в фільмах такі штуки: у американців стоять скляні чайнички з уже готовою кавою. Власне, таку каву і називають по-американськи. Ще одна особливість: для даного способу найкраще підходить так звана американське обсмажування – світла (європейська – середня, італійська – сильна).

 

Кількість кави: 12 гр / 200 мл;
Помел: середній;
Температура води: 90-96 о С;
Час екстракції: 3-5 хв. в залежності від кількості засипаного кави і ступеня помелу.

Приготування:
– в верхню частину кавоварки засипається в паперовий фільтр кави;
– потім туди подається вода, яка поступово протікає крізь каву і наповнює чайник (в деяких моделях кавоварок вода подається автоматично);
– далі чекаємо, поки приготуватися необхідну кількість напою;
– у сучасних кавоварок є дно, яке підігрівається і зберігає каву гарячою постійно.

 

НАЙБІЛЬШ ПОПУЛЯРНІ СОРТИ