COFFEE JEANS

Тот кто занимается обжариванием кофе, должен делать свое дело не только со всем большим  знанием и умением, но с любовью и преданностью…

Телефон

095‎‎0782345

 

БЛОГ

Coffee Jeans / Без рубрики  / Декілька факторів про каву

Декілька факторів про каву

Кава – виключно делікатний продукт. Його якість залежить перш за все від таких найважливіших факторів: як сорт дерева, склад грунту, кліматичні умови (висотність зростання).

Продукт може постраждати на будь-якому етапі технологічного ланцюжка: починаючи від застосування добрив, пестицидів або методів збору і первинної обробки до транспортування, обсмажування, кінцевого пакування і приготування напою. Кофейні боби швидко вбирають сторонній запах. При найменшому підвищенні вологості вони починають пліснявіти.

Недостатня обсмажування дає напівготовий, гірку каву, надлишкова обсмажування – вугільно-чорний. Кип’ятіння або тривалий перегрів кави під час приготування напою тут же перетворює цей вишуканий напій в незрозуміле, гірке і чорне пійло. Ось тому при виборі сировини (кофейних бобів (або кавових зерен) для власного виробництва Наша Компанія враховує всі перераховані вище фактори. Ми ретельно перевіряємо якості сировини. Створюємо сприятливі умови для зберігання сировини.

На виробництві до кожного типу кави ми підбираємо індивідуальний профіль обсмажування. І з любов’ю передаємо готовий продукт своїм Покупцям!