COFFEE JEANS

Тот кто занимается обжариванием кофе, должен делать свое дело не только со всем большим  знанием и умением, но с любовью и преданностью…

Телефоны

+380 44 405 64 62
+380 67 506 08 42

 

БЛОГ

Coffee Jeans / Без рубрики  / Аеро-прес

Аеро-прес

Це наймолодший спосіб приготування кави. В принципі, за смаковими якостями кави, приготований в аеро-пресі, мало чим відрізняється від кави з френч-преса. Але це тільки на перший погляд. Смак у нього більш насичений, м’який в загальному, те, що потрібно. Останнім часом аеро-преси стали дуже часто використовувати на змаганнях бариста замість френч-пресів. Аеро-пресс – дві колби, на одну з яких надівається ковпак з фільтром, який також служить опорною частиною, що вставляється в чашку. Друга колба оснащена гумовою прокладкою і дуже щільно входить зверху першої колби. Таким чином, друга колба видавлює повітрям (тому й «аеро») готовий напій в чашку.

Кількість кави: 20 гр / 200 мл;
Помел: еспресо-помел;
Температура води: 80-95 о С;
Час екстракції: 30 сек.

Приготування:
– в кришку, яка прикручується до основи першого судини, кладеться паперовий фільтр;
– перша посудина перевертається кришкою вниз і вставляється в чашку або іншу ємність;
– туди засипається мелена кава і наливається вода, після чого вміст ретельно перемішується;
– зверху першої судини надаватися другий посудину-поршень, і їм продавлюється кави в чашку (протягом 25-30 сек, час екстракції еспресо).

 

НАЙБІЛЬШ ПОПУЛЯРНІ СОРТИ